Informatii si model de instalare

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Informatii si model de instalare la data de Vin Iul 20, 2012 7:35 am

Andrew.

avatar
Administrator
Administrator
Aici se vor afla diferite teme pentru forumgratuit,teme originale care nu se mai gasesc si pe alte forumuri.
Din ce este alcatuita o tema:O tema phpBB3 este alcatuita numai dintr-un fisier cu extensia .bbtheme care odata instalata pe forumul dvs. va importa si sursa HTML si sursa CSS a temei respective.

Cum instalez o tema?:Foarte usor,precum multi din utilizatori stiu e sa instalezi tema de pe hitskin.Dar pentru ca noi nu vrem sa o facem publica acolo vom avea alta metoda de instalare.

  • Pentru phpBB3:
Descarcati fisierul cu extensia bbtheme,intrati in panoul de administrare al forumului dumneavoastra.Mergeti la tabul "Afisare",apoi de aici mergeti la "Administrare teme" si apoi mergeti la "Importa tema" ca in imagine:
Apasati butonul "rasfoire" si alegeti fisierul pe care tocmai l-ati descarcat mai devreme.Asta e tot.Tema este instalata acum.


  • Pentru punBB:
Descarcati fisierul cu extensia bbtheme si celelate documente,intrati in panoul de administrare al forumului dumneavoastra.Mergeti la tabul "Afisare",apoi de aici mergeti la "Administrare teme" si apoi mergeti la "Importa tema" ca in imagine:
Apasati butonul "rasfoire" si alegeti fisierul pe care tocmai l-ati descarcat mai devreme.Dupa ce ati importat tema,in folderul pe care l-ati descarcat mai exista si alte documente de tip text cum ar fi de ex:"overall header".
In functie de ce templateuri au fost modificate de noi mergeti la PA,apoi la tabul "Afisare" si apoi la "Template-uri" si incoluiti fiecare template cu cel din folderul pe care l-ati descarcat.

Pentru phpBB2 functioneaza la fel ca pentru punBB,iar pentru Invision functioneaza la fel ca pentru phpBB3.
Daca aveti probleme la instalare lasati un raspuns aici.

  • Cum descarc fisierul cu tema?:
In fiecare tema postata de noi veti gasii un link de descarcare care va duce spre un site de hosting sigur.Fisierele sunt protejate de arhiva.

Vezi profilul utilizatorului http://fguide.all-up.com

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Copyright © 2012 FGuid
Teme creata de Andrew.